zsinórfüles fóliázott papírtáskák

„Tudta, hogy az emberek hetven százaléka nem dobja ki a papírtáskákat, hanem többször is használja őket?”

Cégünk műhelyéből az elmúlt esztendőkben több százezer darab papírtáska került ki, így elmondhatjuk, hogy a tervezői, s ezzel szoros összhangban a megrendelői trendek egyértelműen az erős, nemes felületű papírtáskák irányába mutatnak, így akár jelmondat is lehet az „erős márka, erős táska”.

A fóliázott papírtáskák alapanyaga jellemzően 170 vagy 200 grammos műnyomó vagy simított, nagy szakítószilárdságú kraft papír. Ennek megválasztása függ a táska méretétől, s attól, hogy milyen terjedelmű és súlyú terméket szeretnének belehelyezni.

A fül- és talperősítő karton vastagságára külön is oda kell figyelni, hiszen ez nagyban hozzásegíti a táskát a stabilitáshoz. Erre a célra 500 grammos karton, de a nagyobb méretű táskák esetében akár 800-900 grammosak is alkalmazhatók.

Az általánosan használt 5-7 milliméteres átmérőjű zsinórfülek helyett akár különleges szaténszalag-füllel is rendelhetők a táskák.

Nem csupán díszítőelemként szolgálnak, de a fóliázáson kívül a felületnemesítések növelik a táska használhatóságát is. Az ezüstözés, aranyozás, dombornyomás, UV-lakkozás amellett, hogy a prémium kategóriába emel egy papírtáskát, segíti azt is, hogy nagy teherbírásúvá, ellenállóvá, szinte „örök életűvé” váljon.

legkeresettebb méreteink

szélesség x magasság x talp

álló

fekvő

négyzet

italos

 • offset nyomtatás

  A nyomtatás offset technológiával készül, akár 5 szín (+lakk) használatával.

  Egyszerűbb grafikát, főleg egy logót vagy feliratot tartalmazó táskák esetén 1-2 színnel is (a Pantone színskála szerint) készülhet a nyomat.

 • fóliázás

  Az igazán strapabíró papírtáskák mindegyike fóliázott felülettel készül.

  A fényes fólia a leginkább ellenálló felület, biztosítja, hogy többször is használható legyen a papírtáska.

  A matt fólia visszafogottabb, elegánsabb megjelenésű és kellemes tapintású anyag.

 • prégelés

  A prégelt motívum egy igen vékony fémfilm a táska felületén.

  Leginkább arany és ezüst színben készül, de elérhetőek speciális megoldások is, fémes hatású egyéb színek, vagy glitter-effekt fóliák.

  Leginkább akkor használatos, amikor a megrendelő magas színvonalú termékhez, arculatához igazodva készül a papírtáska.

 • UV-formalakkozás

  A matt fóliázott felületű papírtáskákhoz ajánljuk, ahol a matt háttérre kerülő lakk, egy fényes felületet ad, ezzel kiemelve a grafika egyes részletét.

  Ezalatt a lakkozott felület alatt kontúrosabban látható az offsetnyomat, így kiválóan alkalmas a grafikai elemek kiemelésére.

  Azonos háttérszínű felületeken az uv lakk önálló motívumot alkothat.

 • domborítás

  Ezzel a technikával a papír felületéből kidomborodó motívumokat készíthetünk.

  Egy présszerszám segítségével domborítjuk a papírt, a kapott grafikai elképzelés alapján.

  Érdekes, és izgalmas egyedi hatást lehet elérni a dombornyomás, illetve  dombornyomás és prégelés kreatív kombinációival.

 • zsinórfül típusok

  polipropilén zsinórfül

  pamut zsinórfül

  poliészter zsinórfül